Header Ads Widget

Sunshine (Film 2007) Spre Soare

Film 2007 "Sunshine" - Trailerul, descrierea, data de lansare si actorii care joaca in filmul thriler de actiune "Lumina Soarelui". Actorii principali in filmul "Sunshine": Chris Evans si Michelle Yeoh.



Actori: Cillian Murphy, Rose Byrne, Chris Evans, Michelle Yeoh, Troy Garity, Hiroyuki Sanada, Benedict Wong, Cliff Curtis, Mark Strong, Chipo Chung, Paloma Baeza

Regizor: Danny Boyle

Scenaristi: Alex Garland

Genul filmului: Aventuri, SF, Thriller

Data de lansare:
In America - 27 Iulie 2007
In Romania - 13 Aprilie 2007

Tip de ecran: wide

AKA: Sunce

Producator: DNA Films, Ingenious Film Partners, Moving Picture Company (MPC)

Descriere film: In anul 2057, Soarele este pe cale de a se stinge pentru totdeauna, iar omenirea este in pericol de a disparea. Unica si ultima speranta a Pamantului este Icarus II, o nava spatiala cu un echipaj de opt astronauti, condusi de capitanul Kaneda. Misiunea lor este aceea de a duce in spatiu o bomba nucleara uriasa, a carei energie sa reaprinda Soarele muribund.

In calatoria lor interstelara, echipajul navei Icarus II capteaza un semnal de la Icarus I, nava disparuta in urma cu sapte ani, plecata cu aceeasi misiune. Un accident cumplit are loc si nava Icarus II ajunge in mare pericol. Membrii echipajului trebuie sa lupte nu numai pentru viata lor si pentru a nu-si pierde mintile, dar si pentru viitorul intregii omeniri.

Fox Searchlight Pictures si DNA Films, in asociere cu UK Film Council prezinta filmul Sunshine, in regia lui Danny Boyle. Filmul este produs de Andrew Macdonald. Scenariul este semnat de Alex Garland. Imaginea este semnata de Alwin Küchler, iar scenografia de Mark Tildesley. Montajul este realizat de Chris Gill. Coloana sonora este compusa de John Murphy. Costumele sunt create de Suttirat Anne Larlarb. Din distributie fac parte: Cillian Murphy, Rose Byrne, Cliff Curtis, Chris Evans, Troy Garity, Hiroyuki Sanada, Mark Strong, Benedict Wong si Michelle Yeoh.

Trailer la filmul de aventuri sf "Lumina Soarelui" - 2007 - Sunshine