Header Ads Widget

Orașul întunecat (Film fantastic sf 1998) Dark City Trailer și detalii

Film fantastic și mister sf "Orașul întunecat" 1998 cu actorii Rufus Sewell, William Hurt și Kiefer Sutherland. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Dark City".




Descrierea sinopsis a filmului Orașul întunecat / Dark City

John Murdoch (Rufus Sewell) se trezește singur într-un hotel ciudat și descoperă că este căutat pentru o serie de crime brutale. Problema este că nu își amintește dacă a comis crimele sau nu. Pentru o scurtă clipă, este convins că a înnebunit complet. Murdoch caută să dezlege ghicitoarea întortocheată a identității sale. Pe măsură ce se apropie de rezolvarea misterului, dă peste o lume interlopă diabolică controlată de un grup de ființe de rău augur cunoscute în mod colectiv sub numele de Străinii.

Regia
Alex Proyas

Actori în distribuție
Rufus Sewell, William Hurt, Kiefer Sutherland, Jennifer Connelly, Richard O'Brien, Ian Richardson, Bruce Spence, Colin Friels, John Bluthal, Mitchell Butel, Melissa George, Frank Gallacher, Ritchie Singer, Justin Monjo, Nicholas Bell, Satya Gumbert, Noah Gumbert, Frederick Miragliotta, Peter Sommerfeld, Timothy Jones, Jeanette Cronin, Paul Livingston, Michael Lake, David Wenham, Alan Cinis, Bill Highfield, Terry Bader, Rosemary Traynor

Genul filmului
Fantastic, Mister, SF

Dată de lansare:
27 februarie 1998

Trailer la filmul Orașul întunecat / Dark City (1998)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii