Header Ads Widget

Lockwood și asociații (Serial acțiune Netflix 2023) Lockwood & Co trailer și detalii

Serial acțiune și aventuri online Netflix "Lockwood și asociații" 2023, cu actorii Ruby Stokes, Cameron Chapman și Ivanno Jeremiah. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Lockwood & Co".


Despre serialul Netflix, Lockwood și asociații 2023

Lockwood și asociații / Lockwood & Co este un viitor serial de televiziune thriller polițist britanic din 2023 scris și regizat de Joe Cornish pentru Netflix și bazat pe seria de cărți cu același nume a lui Jonathan Stroud. În rolurile principale ale serialului joacă actorii Ruby Stokes, Cameron Chapman, Ivanno Jeremiah, Ali Hadji-Heshmati, Morven Christie, Luke Treadaway, Paddy Holland, Rhianna Dorris, Hayley Konadu, Jack Bandeira, Jemma Moore și Shalini Peiris.


Serialul de acțiune și aventuri Lockwood și asociații / Lockwood & Co va consta din opt episoade și va fi lansat online și subtitrat în România în data de 27 ianuarie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis serial Lockwood și asociații

Un startup micuț, condus de doi băieți adolescenți și o fată proaspăt sosită, dotată psihic, un trio renegat menit să dezlege un mister care va schimba cursul istoriei.





Actorii principali ai serialului Lockwood și asociații

Ruby Stokes, Cameron Chapman, Ivanno Jeremiah, Ali Hadji-Heshmati, Morven Christie, Luke Treadaway, Paddy Holland, Rhianna Dorris, Hayley Konadu, Jack Bandeira, Jemma Moore, Shalini Peiris, Joseph Aston Grant, Jerry Ronson, Maximillian Cherry, Guy Robbins, Callum Bowyer, Ben Crompton, Benjamin Chivers, Conall Turner, Erin Ainsworth, Luke Goddard, Jethro Skinner, Mark O'Regan, Sandra Huggett, Sue King-Spear


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Joe Cornish, William McGregor

Creatori: Joe Cornish

Genul filmului serial: Acțiune, Aventură, Dramă, Seriale Netflix 2022, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 27 ianuarie 2023 pe Netflix

Lansare serial în România: 27 ianuarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Lockwood & Co titlul original, Lockwood și asociații titlul în română

Producători: Complete Fiction

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Marea Britanie

Este serialul Lockwood și asociații pe Netflix?

Da, serialul "Lockwood și asociații" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 27 ianuarie 2023 aici pe Netflix România.


Descriere serial Lockwood și asociații:

În Londra, unde cei mai talentați vânători de fantome adolescenți se aventurează noaptea în lupte periculoase cu spirite mortale, în mijlocul numeroaselor agenții corporative, conduse de adulți, una este singură: independentă de orice imperativ comercial sau de supravegherea unui adult, o mică întreprindere, condusă de doi băieți adolescenți și o fată proaspăt sosită, supradotată psihic, un trio renegat menit să dezlege un mister care va schimba cursul istoriei.


Trailer la serialul Lockwood și asociații (2023) Lockwood & Co

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune și suspans Lockwood și asociații (2023), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii