Header Ads Widget

Ultimul Blockbuster (Serial comedie Netflix 2022) Blockbuster trailer și detalii

Serial comedie online Netflix "Ultimul Blockbuster" 2022, cu actorii Randall Park, Melissa Fumero și Tyler Alvarez. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Blockbuster".


Despre serialul Netflix, Ultimul Blockbuster

Ultimul Blockbuster / Blockbuster este un serial de televiziune american de comedie "la locul de muncă" creat de Vanessa Ramos, care servește și ca showrunner și este și producător executiv. Bazat pe brandul Blockbuster, serialul este plasat în ultima locație videoclip Blockbuster și explorează de ce și de cine este nevoie pentru ca o mică afacere să reușească. În rolurile principale ale serialului joacă actorii Randall Park, Melissa Fumero, Tyler Alvarez, Madeleine Arthur, Olga Merediz, J.B. Smoove, Kamaia Fairburn și Keegan Connor Tracy. Serialul este a doua oară când Netflix folosește marca Blockbuster, prima fiind cu filmul documentar The Last Blockbuster.


Serialul de comedie Ultimul Blockbuster este produs de companiile Davis Entertainment și Universal Television și va avea premiera online și subtitrat în România în data de 3 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis serial Ultimul Blockbuster

După ce a aflat că se ocupă de ultimul magazin Blockbuster Video din America, Timmy și angajații săi luptă pentru a rămâne pe linia de plutire.





Actorii principali ai serialului Ultimul Blockbuster

Randall Park, Melissa Fumero, Tyler Alvarez, Madeleine Arthur, Olga Merediz, J.B. Smoove, Kamaia Fairburn, Keegan Connor Tracy, Jayne Entwistle, Stephanie Izsak, Adam Beauchesne, Jenna Berman, Alison Wandzura, Ashley Alexander, Robyn Bradley, Alaska Leigh, Zavien Garrett, Megan Munro, Andrea Scozzafava, Seth C. Marks, Amanda May, Nolan Alonso


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Payman Benz

Creatori: Vanessa Ramos

Genul filmului serial: Comedie, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 3 noiembrie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 3 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Blockbuster titlul original, Ultimul Blockbuster titlul în română

Producători: Davis Entertainment, Universal Television

Distribuitor în România: Netflix

Țara: America

Este serialul Ultimul Blockbuster pe Netflix?

Da, serialul "Ultimul Blockbuster" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 3 noiembrie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial Ultimul Blockbuster:

Timmy Yoon este un visător analogic care trăiește într-o lume 5G. Și după ce a aflat că operează ultima locație Blockbuster Video din America, Timmy și angajații săi (inclusiv iubita lui de mult timp, Eliza) luptă pentru a rămâne relevanți. Singura modalitate de a reuși este să reamintești comunității că oferă ceva ce marile corporații nu pot: conexiune umană.


Trailer la serialul Ultimul Blockbuster (2022)

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial de comedie Ultimul Blockbuster (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii