Header Ads Widget

My Favorite Girlfriend (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "My Favorite Girlfriend" 2022 cu actorii Bonnie Piesse, Tyler Johnson și Michael DiBacco. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "My Favorite Girlfriend".


Despre filmul My Favorite Girlfriend

My Favorite Girlfriend (Prietena mea preferată) este un film american de comedie romantică scris și regizat de Amanda Raymond. În film, Conrad întâlnește fata perfectă. Are personalități multiple - Vanessa, Sarah, Silk și multe altele. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Bonnie Piesse, Tyler Johnson, Michael DiBacco, Ray Abruzzo, Keston John, Misty Rosas, Michael Nouri, Alec Mapa, Rejena Taylor, Alison Janes și Adam Lau.


Filmul romantic My Favorite Girlfriend este produs de companiile 13 Curves Productions, Mega Life Productions și Latigo Films și a avut premiera pe 5 August 2022 limitat în cinematografele din America. Pe 9 august, filmul a fost lansat online pe internet.


Sinopsis la filmul My Favorite Girlfriend

Stilul de viață meticulos organizat al lui Conrad este schimbat atunci când o întâlnește pe Molly, o femeie enigmatică care pare să împartă spațiul capului cu multe alte femei cu identități distincte - fiecare cu trăsături pe care Conrad le găsește iubitoare.





Distribuție Actori în filmul My Favorite Girlfriend

Bonnie Piesse, Tyler Johnson, Michael DiBacco, Ray Abruzzo, Keston John, Misty Rosas, Michael Nouri, Alec Mapa, Rejena Taylor, Alison Janes, Adam Lau, Haley Videckis, Brooklyn Queen, Abbie Georganna, Chase Matthews, Katie J. Stone

Regizor
Amanda Raymond

Scenarist
Amanda Raymond

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 limitat în cinematografe în America, 9 August 2022 online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
My Favorite Girlfriend titlul original, My Favorite Girlfriend titlul în română

Este filmul My Favorite Girlfriend pe HBO Max

Din păcate filmul My Favorite Girlfriend încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul My Favorite Girlfriend pe Netflix?

Din păcate filmul My Favorite Girlfriend încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului My Favorite Girlfriend

My Favorite Girlfriend este o comedie romantică fermecător de nepotrivită despre un cuplu nepotrivit și personalitățile multiple care se intersectează între ei. În viața ordonată meticulos a lui Conrad vine un haos total. Noua lui iubită, Molly, împarte spațiul din cap cu alte cinci sau șase femei, fiecare având trăsături distincte pe care Conrad le găsește iubitoare.


Trailer la filmul "My Favorite Girlfriend" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii