Header Ads Widget

Rite of the Shaman (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "Rite of the Shaman" 2022 cu actorii Tyrell Oberle, Janice Spencer-Wise și Lauren Holdt. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Rite of the Shaman".


Despre filmul Rite of the Shaman

Rite of the Shaman este un film dramă american din 2022, regizat de Alicia Oberle Farmer după un scenariu scris împreună cu John D. Farmer și Lauren Holdt. În rolurile principale îi găsim pe actorii Tyrell Oberle, Janice Spencer-Wise, Lauren Holdt, Kim Stone, Ethan Bracken, James H. Martin, James Morris, Timothy Peacock, Debbie Sainsbury și Samuel Alkema.


Filmul american dramă "Rite of the Shaman" este produs de companiile Zepstone Media și Knights Victory Productions, și a fost lansat pe 7 Ianuarie 2022 ca premieră în orașul Utah, urmat pe 27 Mai 2022 limitat în cinematografele din America.


Sinopsis la filmul Rite of the Shaman

Un băiat de liceu trebuie să calce pe urmele bunicului său șaman pentru a deveni raza de lumină care este destinat să fie.





Distribuție Actori în filmul Rite of the Shaman

Tyrell Oberle, Janice Spencer-Wise, Lauren Holdt, Kim Stone, Ethan Bracken, James H. Martin, James Morris, Timothy Peacock, Debbie Sainsbury, Samuel Alkema, Jd Allen, Jessica Ashby, Colin Ball, Bryan Bernardi, Sara Crockett, Will Bohmholdt, Melanie Browning, Kayli Brummer, Annette Coester, Shytei Corellian, Kaitlynn Courter, Malerie Courter, Erin Bloom Davenport, Riley Eyre, Anna Sophia Farmer, Rocco Fonzarelli, Gideon Hart, Mika Humpherys, Zhon Johansen, Patricia Jones, Neal Middleton, Carol Morelli-Farmer, Shane Morrisun

Regizor
Alicia Oberle Farmer

Scenarist
Alicia Oberle Farmer, John D. Farmer, Lauren Holdt

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
7 Ianuarie 2022 premiera în orașul Utah și pe 27 Mai 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Rite of the Shaman titlul original

Este filmul Rite of the Shaman pe HBO Max

Din păcate filmul Rite of the Shaman încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Rite of the Shaman pe Netflix?

Din păcate filmul Rite of the Shaman încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Rite of the Shaman

Kai este un licean mut care are grijă de mama lui. Își găsește mângâiere în natură, precum și în amintiri ale răposatului său bunic șaman. În timp ce încearcă să facă față presiunilor vieții de acasă și intimidării din partea unui bătăuș de la școală, Kai devine deprimat și începe să-i îndepărteze pe cei dragi. El se confruntă în cele din urmă cu o decizie. Va continua el pe o cale întunecată a negativității? Sau, având drept ghid înțelepciunea bunicului său, își va îmbrățișa Kai destinul și va deveni farul de lumină care trebuia să fie? Ritul șamanului este despre eroii de zi cu zi și demonstrează modul în care cele mai mici acte de bunătate pot afecta în cele din urmă viețile oamenilor în bine.


Trailer la filmul "Rite of the Shaman" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii