Header Ads Widget

Student Body (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Student Body" 2022 cu actorii Michelle Krusiec, Ken Kirby și Madelyn Grace. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Student Body".


Despre filmul Student Body

Student Body este un film de groază și suspans american realizat în 2022 și regizat și scris de Lee Ann Kurr. Filmul spune povestea lui Jane Shipley, o elevă de liceu care încearcă să se apropie din nou de prietena ei Merritt. Când profesorul de matematică depășește limitele, cele două tinere i-au lucrurile în propriile mâini provocând consecințe mortale. Filmul îi are în distribuție pe actorii Christian Camargo, Montse Hernandez, Cheyenne Haynes, Anthony Keyvan, Harley Quinn Smith, Austin Zajur, Ty Trumbo, Suehyla El-Attar Young și Maurice Hall.


Filmul american horror și thriller "Student Body" este produs de companiile Under The Stairs Entertainment și Hyperbolic Media, și a avut premiera pe data de 8 februarie 2022 în streaming pe internet și limitat în cinematografe.


Sinopsis la filmul Student Body

Un incident supărător îi obligă pe cei mai buni prieteni din copilărie, Jane și Merritt, să ia măsuri împotriva profesorului lor de matematică din liceu, conducând relația lor divizată într-o tulburare suplimentară și provocând consecințe mortale.





Distribuție Actori în filmul Student Body

Christian Camargo, Montse Hernandez, Cheyenne Haynes, Anthony Keyvan, Harley Quinn Smith, Austin Zajur, Ty Trumbo, Suehyla El-Attar Young, Maurice Hall, Jeannie Ledford, Marcel Sobczak

Regizor
Lee Ann Kurr

Scenarist
Lee Ann Kurr

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
8 Februarie 2022 pe internet - platforma Shudder

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Student Body titlul original, The Uncanny titlu alternativ

Este filmul Student Body pe HBO Max

Din păcate filmul Student Body încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Student Body pe Netflix?

Din păcate filmul Student Body încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Student Body

Eleva de liceu, Jane Shipley, încearcă să-și repare relația sfărâmată cu cea mai bună prietenă din copilărie, Merritt, și să se potrivească cu colegii ei rebeli. Când profesorul de matematică al lui Jane își depășește limitele, o administrație apatică a liceului le forțează pe Jane și Merritt să ia lucrurile în propriile mâini, conducând relația lor într-o tulburare suplimentară și instigând la consecințe mortale.


Trailer la filmul "Student Body" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii