Header Ads Widget

Adeline (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "Adeline" 2022 cu actorii David Chokachi, John Schneider și Jane Mowder. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Adeline".


Despre filmul Adeline

Adeline este un film dramă american realizat în 2022 și regizat de Greg James după un scenariu scris de Sam Lewis. În film, o mică comunitate din Vestul Mijlociu devine epicentrul miracolelor când o femeie misterioasă aduce un cal vindecător în oraș. Filmul îi are în distribuție pe actorii David Chokachi, John Schneider, Jane Mowder, Erin Bethea, Jake Satow, Shane Brady, Orli Gottesman, AJ Rivera, Dara Jade Tiller, Abi Van Andel și Christine Brunner.


Filmul american dramă "Adeline" este produs de compania Pandora Persephone Films și este programat să fie lansat în 2022.


Sinopsis la filmul Adeline

Bazat pe evenimente adevărate, filmul spune povestea inspirată a Adelinei, un cal vindecător și abilitățile ei de a ajuta oamenii. Fiind încă noi în oraș, mulți sunt uimiți și mirați, în timp ce câțiva sunt sceptici și necredincioși. Vindecarea este pusă în așteptare când Adeline este rănită după ce a salvat viețile a 12 persoane în timpul unei tornade. Comunitatea se adună pentru a salva calul mult iubit de care au fost atinși.





Distribuție Actori în filmul Adeline

David Chokachi, John Schneider, Jane Mowder, Erin Bethea, Jake Satow, Shane Brady, Orli Gottesman, AJ Rivera, Dara Jade Tiller, Abi Van Andel, Christine Brunner, Patricia McBride, Ralph Scott, Emily Zercher, Greg James, Mariah Loeblein, Ann Herberger, Mark Sommers, Aidan Clark, Sam Lewis, Julie Deuser, Arman Arora, Liam Knapp, Sheryl Gardner, Waiting Woman, Ethan Keller, John O'Brian, Stella Martin, Julia Lane, Jay Hendren, Kathryn King

Regizor
Greg James

Scenarist
Sam Lewis

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Adeline titlul original

Este filmul Adeline pe HBO Max

Din păcate filmul Adeline încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Adeline pe Netflix?

Din păcate filmul Adeline încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Adeline

Când un medic misterios sosește într-un mic oraș din Midwest, calul ei de terapie, Adeline, își câștigă rapid reputația de „vindecător” pentru cei cu nevoi speciale. Nefiind obișnuiți cu această formă alternativă de vindecare, unii încep să pună la îndoială autenticitatea metodelor Adelinei și apar tensiuni. Dar într-o zi, în timpul unei ședințe de terapie ecvină, o tornadă distructivă coboară peste hambar. Adeline intră în acțiune și împinge din grajd la adăpost. Deși Adeline salvează viețile a 12 oameni, ea preia greul forței distructive a furtunii și suferă o accidentare la picior. Oamenii orașului fiind acum convinși de spiritul uimitor al Adelinei, se unesc pentru a strânge fondurile necesare pentru a-i repara piciorul și a-i salva viața. Bazată pe o poveste adevărată inspirațională, Adeline îi învață pe toți cei pe care îi întâlnește aceeași lecție puternică: miracolele se întâmplă atunci când dai drumul la frâie.


Trailer la filmul "Adeline" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii