Header Ads Widget

Unplugging (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "Unplugging" 2022 cu actorii Eva Longoria, Matt Walsh și Lea Thompson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Unplugging".


Despre filmul Unplugging

Unplugging este un film de comedie american din 2022 regizat de Debra Neil-Fisher, în debutul său regizoral, după un scenariu de Brad Morris și Matt Walsh. În rolurile principale îi găsim pe actorii Eva Longoria, Matt Walsh, Lea Thompson, Keith David, Nicole Byer, Joel Kim Booster, Johnny Pemberton, Tina Parker, Hala Finley și Al Madrigal.


Filmul american de comedie romantică este produs de companiile Traveling Picture Show Company, Productivity Media și Roxwell Films, și a fost lansat pe 22 aprilie 2022 de Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Unplugging

Pentru a-și reînvia căsnicia și a se reconecta, un cuplu pleacă într-un week-end de detoxifiere digitală auto-prescris într-un oraș de munte îndepărtat. Ceea ce începe ca o escapadă perfectă de weekend fără tehnologie scapă rapid de sub control.





Distribuție Actori în filmul Unplugging

Eva Longoria, Matt Walsh, Lea Thompson, Keith David, Nicole Byer, Joel Kim Booster, Johnny Pemberton, Tina Parker, Hala Finley, Al Madrigal, Brad Morris, Stacie Greenwell, Gail Cronauer, Lureena Cornwell, Krista Perry, Heath McGough, Nancy Friedrich, Anthony Parker, Kyle Andrew Bell, Lisa Fenimore

Regizor
Debra Neil-Fisher

Scenarist
Brad Morris, Matt Walsh

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
22 Aprilie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Unplugging titlul original

Este filmul Unplugging pe HBO Max

Din păcate filmul Unplugging încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Unplugging pe Netflix?

Din păcate filmul Unplugging încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Unplugging

Crezi că o evadare rustică fără servicii celulare, internet sau rețele sociale este o modalitate romantică de a-ți repara căsătoria și viața sexuală? Mai gandeste-te. Faceți cunoștință cu Dan și Jeanine Dewerson. Singura scânteie din dormitorul lor este de la priza din perete. Cel mai bun prieten al fiicei lor este iPad-ul ei. Dan nu mai suportă situația și plănuiește un weekend liniștit și relaxant într-un oraș de munte îndepărtat. Fără copii, fără telefoane, fără rețele sociale, doar aer curat și multă dragoste. Însă ceea ce începe ca un weekend perfect devine rapid dezastruos, cu întâlniri nepământene, localnici irascibili și un câine obositor cu un singur ochi. Fără GPS care să-i ghideze sau rețelele de socializare care să le evite plictiseala, Dan și Jeanine sunt forțați să se reconecteze unul cu celălalt. Poate o „detoxifiere digitală” să le salveze cu adevărat căsnicia și sănătatea mentală?


Trailer la filmul "Unplugging" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii