Header Ads Widget

Damon's Revenge (Film acțiune horror 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și horror online "Damon's Revenge" 2022 cu actorii Tom Sizemore, Chelsea Vale și Michael Madsen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Damon's Revenge".


Despre filmul Damon's Revenge

Damon's Revenge este un film american din 2022 de acțiune și horror regizat de David Gere, după un scenariu scris de el însuși împreună cu Eric Weinstock. Filmul îi are în distribuție pe actorii Tom Sizemore, Chelsea Vale, Michael Madsen, Robert LaSardo, Tommy Dreamer, Hannah Dannelly, Sully Erna, Tom DeNucci, Forest Quaglia, Chris Whitcomb.


Filmul american de acțiune și groază "Damon's Revenge" este produs de companiile Hyperborea Films, LaSalle Productions, Shadow Vale Productions și Verdi Productions, și a fost lansat pe internet pe data de 28 ianuarie 2022.


Sinopsis la filmul Damon's Revenge

Un grup de tineri petrec weekendul la casa unui prieten de lângă lac. Alături de șeriful local, grupul întâlnește un șef amerindian condamnat evadat, un ucigaș imitator și întoarcerea terifiantului urmăritor mascat, Damon.





Distribuție Actori în filmul Damon's Revenge

Tom Sizemore, Chelsea Vale, Michael Madsen, Robert LaSardo, Tommy Dreamer, Hannah Dannelly, Sully Erna, Tom DeNucci, Forest Quaglia, Chris Whitcomb, Alec Nevin, Alessandria Greene, David Gere, Joey Ambrosini, Kurita, Claudio Orefice, Daniel Jacobi, Curtis Edwards, June Hargrove, Erik Bloomquist, Jim Vitale, Gia Stanco, Sue Velasquez, Eric Weinstock

Regizor
David Gere

Scenarist
David Gere, Eric Weinstock

Genul filmului
Acțiune, Horror, Filme 2022

Data de lansare
28 Ianuarie 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Damon's Revenge titlul original, Burial Ground Massacre: Reborn titlu alternativ

Este filmul Damon's Revenge pe HBO Max

Din păcate filmul Damon's Revenge încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Damon's Revenge pe Netflix?

Din păcate filmul Damon's Revenge încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Damon's Revenge

Adriana este bântuită de amintirile unui masacru care a avut loc cu câteva luni în urmă. Îngrozită că ucigașul este încă acolo, ea decide să-și liniștească mințile petrecând o noapte la o casă pe lac cu noua ei prietenă, Tina. Pe măsură ce noaptea trece, ei sunt atacați de un condamnat evadat, un ucigaș imitator și întoarcerea ucigașului terifiant mascat, Damon.


Trailer la filmul "Damon's Revenge" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii