Header Ads Widget

Our Flag Means Death (Serial HBO 2022) Steagul nostru înseamnă moarte trailer și detalii

Serial HBO de acțiune "Steagul nostru înseamnă moarte" 2022, cu actorii Taika Waititi, Fred Armisen și Nat Faxon. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Suspiciunea".


Despre serialul Steagul nostru înseamnă moarte

Steagul nostru înseamnă moarte / Our Flag Means Death este un serial de acțiune și comedie creat de David Jenkins și regizat de Taika Waititi, care interpretează și rolul principal "piratul Barbă Neagră". Serialul va fi difuzat în martie 2022 pe HBO Max. Serialul îl urmărește pe bogatul proprietar Stede Bonnet ajuns la vârsta mijlocie care alege să devină pirat.


Sinopsis la serialul Steagul nostru înseamnă moarte

Bazat vag pe adevăratele aventuri ale lui Stede Bonnet, un aristocrat răsfățat care a suferit o criză de mijloc și și-a abandonat viața de privilegii pentru a deveni pirat la începutul secolului al XVIII-lea.





Actorii principali în distribuția serialului Steagul nostru înseamnă moarte

Taika Waititi, Fred Armisen, Nat Faxon, Leslie Jones, Samba Schutte, Rhys Darby, Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matthew Maher, Eden Grace Redfield, David Fane

Regizori: Taika Waititi

Creatori: David Jenkins

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Biografic, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: Martie 2022 pe internet pe platforma HBO Max

Lansare serial în România: Serialul "Steagul nostru înseamnă moarte" este deja pe platforma de internet HBO Max România.

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: CereProds, HBO Max, Piki Films

Distribuitor: HBO Max

Țara: SUA

Este serialul Steagul nostru înseamnă moarte pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Steagul nostru înseamnă moarte

Anul este 1717. Proprietarul bogat Stede Bonnet se confruntă cu o criză de vârstă mijlocie și decide să-și arunce în aer viața comodă pentru a deveni pirat. Nu merge bine. Serialul Our Flag Means Death se bazează în mod vag pe adevăratele aventuri ale lui Stede Bonnet (Rhys Darby), un aristocrat răsfățat care își abandonează viața plină de privilegii. Serialul îl are pe câștigătorul premiului Oscar Taika Waititi în rolul lui Blackbeard, cel mai temut și venerat pirat din istorie.



Trailer subtitrat în română la serialul Steagul nostru înseamnă moarte 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii