Header Ads Widget

Filme și seriale Netflix noi care apar la sfârșitul lunii septembrie 2021

Vedeți ce seriale și filme noi și vechi intră de mâine 27 septembrie 2021 pe platforma Netflix. Sunt filme noi produse de Neflix cum ar fi No One Gets Out Alive, seriale noi produse de Neflix precum Ada, Savanta și documentare.

 

Britney Vs Spears - Britney contra Spears - apare marți 28 septembrie 2021
Un documentar Netflix realizat de doi jurnaliști care investighează lupta cântăreței Britney Spears cu tatăl ei.

Atac asupra clișeelor Hollywoodiene! - apare marți 28 septembrie 2021
Un documentar special Netflix prezentat de actorul Rob Lowe cunoscut din filmele Youngblood și About Last Night... (1986).

Ada, Savanta - apare marți 28 septembrie 2021
Sezonul 1 al serialul de animație produs de Netflix, spune povestea micuței savante Ada și a prietenilor săi, care caută răspunsuri la întrebări importante.

No One Gets Out Alive - Nimeni Nu scapă cu viață - apare miercuri 29 septembrie 2021
Un film nou 2021 produs de Netflix despre o femeie disperată și fără acte care imigrează din Mexic și se mută într-o pensiune din Cleveland.

Omul de castane - apare miercuri 29 septembrie 2021
Un serial danez nou 2021 polițist și plin de suspans despre doi detectivi care vânează un criminal asociat cu dispariția fiicei unei politiciene.

Sunetul dragostei - apare miercuri 29 septembrie 2021
O comedie romantică spaniolă produsă de Netflix în 2021, spune povestea tinerei Maca, care tocmai a ajuns la un punct de cotitură în viață. Ea se pomenește în Madrid cu enigmaticul fost iubit al ei care a părăsit-o cu ceva timp în urmă. Maca se vede nevoită să ceară ajutorul prietenelor.

Al naibii platonism! - apare miercuri 29 septembrie 2021
O comedie romantică feanțuzească produsă de Netflix, în care romanticul incurabil Thibault crede că a prins lozul cel mare când între el și Rose apare scânteia dragostei.

Carnivorul - apare miercuri 29 septembrie 2021
Sezonul 11 al documentarului produs de Netflix despre atracția irezistibilă al lui Steven pentru vânat.

Luna Park - apare joi 30 septembrie 2021
Sezonul 1 al serialului italian produs de Netflix despre Roma anilor 60, unde o tânără dezinvoltă care descoperă într-o zi că face parte din două lumi diferite.

Iubirea: Curs pentru începători - apare joi 30 septembrie 2021
Sezonul 2 al serialului turcesc produs de Netflix. Apare o nouă elevă în echipă tocmai când conflictul cu Necdet se întețește. Se înfiripă o iubire nou, iar relațiile existente se destramă din cauza presiunilor.

Baki Hanma - apare joi 30 septembrie 2021
Un serial japonez produs de Netflix și bazat pe manga. Un serial anime de acțiune despre tânărul Baki care pătrunde într-o închisoare din Arizona pentru a-l înfrunta pe vestitul deținut dl Descătușat.

The Phantom - apare joi 30 septembrie 2021
Un documentar polițist despre un condamnat la moarte care și-a susținut mereu nevinovăția.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii