Header Ads Widget

Trailerul sezonului 2 din "Cobra Kai" ne arată o nouă rivalitate

Una dintre cele mai mari și surprinzătoare lovituri ale anului trecut revine pe ecrane în doar câteva săptămâni. Serialul de pe Youtube, Cobra Kai va reveni pe platforma de streaming în data de 24 aprilie 2019, iar YouTube a lansat primul trailer teaser pentru sezonul 2. Serialul care continuă seria Karate Kid a fost lansat anul trecut și a fost apreciat de critici, ajungând la rata de 100% pe Rotten Tomatoes și la 55 de milioane de vizionări pe primul episod.



Datorită revenirii lui John Kreese (Martin Kove), rivalitatea dintre Daniel (Ralph Macchio) și Johnny (William Zabka) ajunge la noi culmi atunci când Daniel decide să-și deschidă propriul dojo după ce Cobra Kai a câștigat discutabil la Campionatele All Valley. Scris și realizat de Josh Heald ("Hot Tub Time Machine") și Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg (Harold & Kumar), în serialul Cobra Kai găsim de asemenea și actori precum Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler și Mary Mouser. Urmăriți trailerul sezonului 2 mai jos.

Iată intriga serialului Cobra Kai:
"Sezonul 2 aduce fanii înapoi în acțiune cu Daniel LaRusso (Ralph Macchio) și Johnny Lawrence (William Zabka) după șocantul final al sezonului 1, și întoarcerea lui John Kreese (Martin Kove). Când rivalitatea dintre două dojo-uri rivale apare în urma victoriei controversate a lui Cobra Kai la Campionatele All Valley, Daniel își dă seama că următorul lucru pe care trebuie să-l facă, este să-și deschidă propria școală de karate și să-i dea numele Miyagi-Do, în onoarea mentorului său Miyagi.

Ceea ce a fost o dată o dispută personală între Daniel și Johnny escaladează dincolo de problemele dintre ei, și face ca studenții adolescenți, să-și dea seama cine sunt și ce doresc să fie. Oare ce cale vor urma - Cobra Kai sau Miyagi-Do?

Primul sezon poate fi văzut pe Youtube, însă fără sibtitrare în română.

Trailerul sezonului 2 al serialului "Cobra Kai" - 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii