Header Ads Widget

Cele mai tari femei în filmele de acțiune

Un filmuleț cu 20 de poze cu femei care arată bestial în filmele de acțiune în care au jucat. Printre ele o gasim pe actrița Emily Blunt în rolul Rita din filmul de acțiune SF, Edge of Tomorrow, în care joacă alături de celebrul star Tom Cruise, pe ucraineanca Milla Jovovich în rolul Alice din celebra franciză Resident Evil, și pe Charlize Theron in rolul împărătesei Furiosa din filmul de super-acțiune, Mad Max: Fury Road.



Iată toate actrițele și rolurile deja celebrele din filmele în care au jucat.

Ali Larter în rolul Claire din filmele de actiune horror Resident Evil, în care joacă alături de Milla Jovovich. Un film realizat după un celebru joc pentru PC, care a fost îndrăgit de multă lume.

Alicia Vikander in rolul Lara Croft din filmul de acțiune Tomb Raider, un reboot al filmelor cu Angelina Jolie și de asemenea, un film care are la bază un joc video.

Angelina Jolie in rolul Lara Croft din filmele Lara Croft Tomb Raider, filme foarte celebre de la inceputul anilor 2000. Film realizat după un joc video.

Charlize Theron în rolul Æon Flux din filmul cu același nume apărut in decembrie 2005 și care are la bază un serial omonim si o serie de benzi desenate si jocuri video.

Charlize Theron în rolul împărătesei Furiosa din filmul Mad Max: Fury Road, un film bazat pe un joc video și care este un reboot al seriei din anii 80 cu Mel Gibson in rolul lui Max.

Daisy Ridley în rolul Rey din franciza Star Wars. Actrița Daisy Ridley a fost rolul principal in Star Wars: Episode VII - The Force Awakens și Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi, dar va apare și în episodul 9 programat să fie lansat in 2019.

Emily Blunt în rolul Rita din filmul de acțiune SF Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014). Actrița Emily Blunt arată perfect în acest rol și este unul din preferatele mele în materie de femei eroine din filmele de acțiune.

Gal Gadot în rolul amazoanei Diana din filmul Femeia Fantastică / Wonder Woman, bazat pe benzile desenate create de DC. Unul dintre cele mai bune filme ale universului cinematic DC.

Jennifer Garner în rolul Elektra din filmul cu același nume, care are la bază benzile desenate Marvel. Un film slab, însă cu actrița Jennifer Garner arătând perfect în rolul super eroinei Elektra.

Jennifer Lawrence în rolul Katniss Everdeen din filmele The Hunger Games. Înarmată cu arcul și tolba cu săgeți și îmbrăcată într-un costum mulat, Jennifer Lawrence arată bestial.



Jessica Biel în rolul Abigail Whistler din filmul Blade: Trinity în care joacă alături de Wesley Snipes și Ryan Reynolds. Înarmată cu un arc și cu săgeți cu vârf din argint, Jessica Biel rupe în două fundurile vampirilor.

Kate Beckinsale în rolul Selene din seria de filme de acțiune horror Underworld. Vampir și ea, Kate Beckinsale omoară fără ezitare alți vampiri, dar și duzini de vârcolaci.

Linda Hamilton în rolul Sarah Connor din filmul Terminator 2: Judgment Day. Linda joacă alături de Arnold Schwarzenegger într-unul din cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile. În 2019 o puteți vedea pe Linda Hamilton reluîndu-și rolul în filmul Terminator 6: Dark Fate.

Milla Jovovich in rolul Alice din celebra franciză Resident Evil. Modificată genetic, Milla Jovovich distruge morții vii fără să obosească, într-un film realizat după un celebru joc video.

Milla Jovovich în rolul Violet din filmul de acțiune SF, Ultraviolet. Un film care îi pune în evidență capacitățile fizice ale ucrainencei Milla Jovovich și o face să arate bestial.

Scarlett Johansson în rolul Black Widow din filmele Captain America: Civil War și cele 3 filme Avengers. În 2019 o putem vedea în același rol, în filmul Avengers: Endgame. Înarmată doar cu știința luptei, Scarlett Johansson și al său personaj, sunt în stare să bată pe orcine, la fel ca oricare alt super erou.

Scarlett Johansson în rolul Major în filmul de acțiune SF, Ghost in the Shell. Scarlett Johansson este un cyborg care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și termina misiunea, într-un film realizat după un anime japonez.

Uma Thurman, mireasa din filmele Kill Bill volumele unu și doi, înarmată cu o sabie Hattori Hanzō, se răzbună pe cei care i-au omorât iubitul chiar in ziua nunții și au băgat-o și pe ea în comă pentru câțiva ani.


Zoe Saldana in rolul Cataleya din filmul de acțiune Colombiana. Zoe Saldana devine un asasin feroce expertă în mânuirea armelor de foc și capabilă să omoare pe orice.

Zoe Saldana în rolul Gamora din filmul sf Guardians of the Galaxy. O extraterestră de temut, Gamora luptă pentru a apăra universul de "bad guys" alături de omul Peter Quill, extraterestrul Drax, copacul Groot și ratonul Rocket.

Vedeti filmulețul mai jos.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii