Header Ads Widget

Serial "Undercover: Misiune la sud de Dunare" (2011–2016)

Din 25 septembrie 2014, televiziunea nationala Prima TV va transmite in fiecare joi de la 20:30 un nou serial. Este vorba de filmul serial bulgaresc "Undercover: Misiune la sud de Dunare", un serial de actiune cu urmatorii actori in rolurile principale: Vladimir Penev si Milena Nikolova.



Actori: Vladimir Penev, Zahary Baharov, Mihail Bilalov, Milena Nikolova

Regia: Dimitar Mitovski, Victor Bozhinov, Dimitar Gotchev

Gen: Actiune

Premiera: 25 septembrie 2014, ora 20:30 la Prima TV

Descriere film serial: Agentul special Martin a fost desemnat să meargă sub acoperire în cea mai periculoasă misiunea din Bulgaria. El trebuie să se infiltreze într-o bandă a mafiei condusă de Djaro. În demersul său, de a deveni parte completă a lumii criminale, Martin se confruntă cu o mulţime de provocări. Sarcina sa devine şi mai complicată atunci când o întâlneşte pe Sunny, fiica şefului mafiei.

"Undercover: Misiune la sud de Dunăre" este un serial de acţiune, care descrie în mod realist lumea subterană din Bulgaria. Deşi este un serial de ficţiune, care nu are legătură cu persoane reale, intriga conţine o serie de evenimente reale, cum ar fi traficul de droguri, corupţia, focuri de armă în centrul oraşului sau jefuirea unor bănci, evenimente care se petrec în viaţa modernă şi care umplu paginile ziarelor şi revistelor.

Trailerul sserialului Pod prikritie, cunoscut în România sub titlul Undercover: Misiune la sud de Dunare

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii