Header Ads Widget

Cowboys & Aliens (Film sf acțiune 2011) Cowboys & Extratereștri

Film de acțiune sf online "Cowboys și Extratereștri" 2011 cu actorii Daniel Craig, Harrison Ford și Olivia Wilde. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Cowboys and Aliens".




Toți actorii:
Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dano, Adam Beach, Abigail Spencer, Buck Taylor, Matthew Taylor, Clancy Brown, Chris Browning, Ana de la Reguera, Noah Ringer, Brian Duffy, Keith Carradine, Brendan Wayne, Gavin Grazer, Toby Huss, Wyatt Russell, Walton Goggins, Julio Cesar Cedillo, David O'Hara, Raoul Max Trujillo

Regizor: Jon Favreau

Data de lansare: 29 Iulie 2011

Gen: Acţiune, Animaţie, Fantastic, Război, SF, Western

Descrieres filmului de acțiune sf Cowboys și Extratereștri / Cowboys and Aliens:
1873. Arizona. Un străin (Craig), cu nici o amintire din trecutul lui Ajunge in orasul Absolution situat in desert. Singurul indiciu despre trecutul lui este o bratara care îi înconjoară incheietura. Ce descoperă el este că oamenii din Absolution nu binevoiesc a primii straini, si nimeni nu face nici o miscare pe străzile orasului, doar cu ordinului dat de zgârcitul colonel Dolarhyde (Ford). Absolution este un oras care traieste in frica. Dar Absolution este pe cale de a experimenta frica atunci cand oraşul este atacat de vizitatorii din cer. Coborand cu viteze uluitoare si lumini orbitoare pentru ai răpi pe cei neajutoraţi, unul câte unul. Acum, strainul pe care l-au respins este singura lor speranţa de mântuire. Deoarece această pistolar, încet începe să-şi amintească cine este şi de unde a venit. El isi dă seama că deţine un secret care ar putea da o şansă oraşului pentru lupta impotriva invaziei extraterestre.Cu ajutorul Călătoarei Ella (Olivia Wilde), el uneste o echipa compusă din foşti adversari, orăşeni, Dolarhyde si oamenii lui, oamenii fara lege şi războinicii Apache Uniti împotriva unui inamic comun, ei se vor pregăti pentru o confruntare epică pentru supravieţuire.

Actorii principali:
Daniel Craig
Harrison Ford
Olivia Wilde
Sam Rockwell


Trailerul filmului de acțiune, western și sf Cowboys și Extratereștri (2011) Cowboys and Aliens

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii