Header Ads Widget

Un cuplu mortal (Film comedie romantică 2010) Killers cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl

Film acțiune și comedie romantică "Un cuplu mortal" 2010 cu actorii Ashton Kutcher, Katherine Heigl și Tom Selleck. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Killers".




Descrierea filmului Un cuplu mortal / Killers:
Spencer Aimes este doar super asasinul tău obișnuit, sub acoperire, angajat de guvern, obișnuit cu o viață de locații europene exotice, mașini sport sclipitoare și chiar femei mai strălucitoare. Dar când o întâlnește pe Jen Kornfeldt, o angajată în IT frumoasă, iubitoare de distracție, care se recuperează după o despărțire nasoală, găsește dragostea adevărată... și schimbă bucuros intriga internațională cu fericirea internă. Trei ani mai târziu, Spencer și Jen încă se bucură de o căsnicie perfectă - adică până în dimineața de după împlinirea a 30 de ani a lui Spencer. Atunci Spencer și Jen află că el este ținta unei lovituri de mai multe milioane de dolari. Și mai rău, criminalii angajați îl urmăresc pe fericitul cuplu de ani de zile și ar putea fi oricine: prieteni, vecini, funcționarul de la băcănie, chiar și bătrânul ăla nebun care se târăște pe stradă. Acum Spencer și Jen fug pentru viața lor. Pe măsură ce paradisul lor suburban se transformă într-un joc paranoic al eschivării gloanțelor, ei trebuie să afle cine îl vrea mort pe Spencer și de ce, în același timp, încercând să-și salveze căsnicia, să-și gestioneze socrii, să păstreze aparențe de vecinătate... și pur și simplu să supraviețuiască.

Actori în distribuție:
Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick, Kevin Sussman, Lisa Ann Walter, Casey Wilson, Rob Riggle, Martin Mull, Alex Borstein, Usher, LeToya Luckett, Michael Daniel Cassady, Larry Joe Campbell, Mary Birdsong, Ric Reitz, John Atwood, Bruce Taylor, Sharan C. Mansfield, Anna Colwell, Adeline Gorgos, Ariel Winter, Jean-Charles Fonti, Nazareth Agopian, Christophe Carotenuto, Blandine Bury, Ghislain Carosio, Michel Bellier, David Marchal, Pascal T'Hooft, David Mitnik, Winston Story, Lauren Glazier, George Duskin

Regizor:
Robert Luketic

Genul filmului:
Acțiune, Comedie, Romantic, Thriller

Data lansare (SUA): 04 Iunie 2010

Premii:

Trailer la filmul Un cuplu mortal / Killers 2010


Colectie de filme, Lista actori, Lista filme 2010, Concursuri, Sondaje

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii