Header Ads Widget

Green Lantern: First Flight (Film animație 2009) Lanterna verde: Începuturi

Film animație și acțiune online "Lanterna verde: Începuturi" 2009 cu actorii Christopher Meloni, Victor Garber și Michael Madsen. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Green Lantern: First Flight".




Descrierea filmului de desene animate Lanterna verde: Începuturi
Green Lantern: First Flight este un film animat, regizat de catre Lauren Montgomery, in care joaca Christopher Meloni, Victor Garber, Tricia Helfer si Michael Madsen. Povestea din Green Lantern este foarte fidela benizlor desenate cu traditionalul Hal Jordan / Green Lantern care este implicat in lupta dintre Legion si Abin Sur. Dupa ce Abin Sur se prabuseste pe Terra, acesta il alege pe Hal Jordan sa ii ia locul in calitate de protector al galaxiei. El este plasat sub tutela seniorului Sinestro. Numai ca in scurt timp, Hal Jordan descopera ca maestrul sau nu este chiar ceea ce pare a fi, si de fapt face parte dintr-o organizatie secreta care conspira impotriva intregii forte a Green Lantern.

Regia
Lauren Montgomery

Actori
Christopher Meloni, Victor Garber, Tricia Helfer, Michael Madsen, John Larroquette, Kurtwood Smith, Larry Drake, William Schallert, Malachi Throne, Olivia d'Abo, Richard Green, Juliet Landau, David L. Lander, Richard McGonagle, Rob Paulsen, Kath Soucie, Jim Wise, Bruce Timm

Genul filmului
S.F. / Fantezie / Actiune / Animatie

Data lansare (SUA): 21 Iulie 2009

Trailerul filmului animat Green Lantern: First Flight

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii