Header Ads Widget

The Riddle (Film thriller 2007) Enigma

Trailer la filmul dramă și mister "The Riddle" 2007 cu actorii: Vinnie Jones, Vanessa Redgrave și Derek Jacobi. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Enigma".

Pe scurt despre filmul Enigma: Un jurnalist investighează o serie de crime care urmează descoperirii unui roman nepublicat de Charles Dickens în pivnița unui vechi pub de lângă Tamisa. Treptat, devine obsedat să dezvăluie o crimă veche de un secol din paginile manuscrisului. Numai când a făcut acest lucru, cu ajutorul unui vagabond misterios care perie plaja și care urmărește țărmul rîului Tamisa, este capabil să rezolve crimele moderne.



Descrierea filmului The Riddle (2007) Enigma
Mike Sullivan (Vinnie Jones) este un jurnalist de sport ambitios, hotarat sa se afirme la departamentul de investigatii al ziarului. El este ajutat de politista Kate Merrill (Julie Cox) si de un vagabond misterios (Derek Jacobi). Pentru a rezolva misterul crimelor din vremea noastra, Mike trebuie sa ii infrunte pe Roberta Elliot (Vanessa Redgrave) - un editor avid de bani, Don Roberts (Jason Flemyng) - un investitor imobiliar, D.I. Willis (P.H. Moriarty) - un detectiv bagaret si pe Profesorul Cranshaw (Mel Smith) - un excentric expert in opera lui Charles Dickens. Dar, in acelasi timp, el trebuie sa descifreze si o crima infaptuita in secolul trecut, a carei dezlegare poate fi gasita in paginile unui manuscris pierdut al lui Charles Dickens.

Subtitrare:
Subtitrarea filmului de aici.

Regia
Brendan Foley

Actori în rolurile principale
Vinnie Jones, Vanessa Redgrave, Derek Jacobi, Mark Asante, Julie Cox, Vera Day, Elly Fairman, P.H. Moriarty, Jason Flemyng

Gen
Drama, Thriller

Premiera in Romania
25.01.2008

Trailer The Riddle 2007

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii