Header Ads Widget

Condamnată la supraviețuire (Film 2007) Angels Fall

Trailer oficial la filmul de dragoste "Angels Fall" 2007 cu actorii: Heather Locklear, Johnathon Schaech si Gary Hudson. Descriere si data de lansare pentru filmul "Condamnată la supraviețuire".


Scurta descriere: O bucătăreasă șef se mută într-un mic oraș din Wyoming, după ce restaurantul său din Boston este închis din cauza unui atac armat petrecut în interior. Un film romantic de dragoste realizat după cartea cu același nume scrisă de autoarea Nora Roberts.

Download subtitrare:
Descarca subtitrarea filmului de aici.

Regia: Ralph Hemecker

In rolurile principale: Heather Locklear, Johnathon Schaech, Gary Hudson, Derek Hamilton, Linda Darlow, Lisa Marie Caruk, Len Crowther, Pete Seadon

Gen: Romantic, Thriller

Descriere film: Dupa ce restaurantul pe care-l conduce este atacat de un grup de oameni inarmati, singurul gand al lui Reece Gilmore (Heather Locklear), singura supravietuitoare a masacrului, este sa plece cat mai departe de acel loc. Fara nici o destinatie anume, doar cu dorinta disperata a unui nou inceput, Reece se opreste in Wyoming si accepta o slujba la un restaurant modest doar pentru a putea trai de azi pe maine. Cu timpul, Reece ajunge sa se obisnuiasca cu noua sa viata si sa lase in urma trecutul. Insa echilibrul atat de greu castigat este distrus in momentul cand Reece intelege ca este nu numai singura supravietuitoare a unor crime oribile, ci si urmatoarea tinta a asasinului.


Trailerul filmului "Condamnată la supraviețuire - Angels Fall" - 2007

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii