Header Ads Widget

Filantropica (2002


In Bucurestiul secolului XXI, a iesi in oras sambata seara la bratul unei femei frumoase e o investitie financiara riscanta. Ovidiu (Mircea Diaconu) modest profesor de liceu, nu si-ar putea-o permite.
Si totusi trebuie, caci s-a indragostit pana peste cap de Diana (Viorica Voda), o mica sirena de 20 de ani cu veleitati de manechin. In cautarea unei surse de venit ceva mai consistente decat o biata leafa de profesor, Ovidiu plonjeaza intr-o lume fabuloasa – mafia cersetorilor…
Unul din capii acestia il ia sub aripa sa. Pepe (Gheorghe Dinica) este jumatate artist, jumatate om de afaceri; “textier” oficial al cersetorimii bucurestene. Ovidiu va deveni “actorul” ideal pentru noul sau experiment. Peste noapte, profesorasul de varsta mijlocie se trezeste “insurat” cu Miruna (Mara Nicolescu), jucand seara de seara, alaturi de ea, comedia unui cuplu nevoias dupa un scenariu minuntios pus la punct de Pepe.
Print si cersetor …..Penduland intre doua femei, proaspat imbogatit in ochii Dianei, sot umil pentru Miruna, Ovidiu incepe sa duca o periculoasa si epuizanta viata dubla…..

Regia
Nae Caranfil

In rolurile principale
Gheorghe Dinica, Mircea Diaconu, Mara Nicolescu

Gen
Comedie

Colectie filme

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii